Bankrekening diaconie Bankrekening diaconie

De diaconie werkt met gelden die door kerkleden opgebracht zijn en streeft ernaar de kosten zo laag mogelijk te houden. Om kosten te besparen heeft de Diaconie het aantal bankrekeningen teruggebracht. Dit geldt met name voor de aparte rekeningen die er bestonden voor de diverse wijkdiaconieën.
Het centrale banknummer voor giften, betalingen, etc. is nu:

ten name van Diaconie Prot. Gem. Almelo.

Als een betaling of gift bestemd is voor een bepaalde wijkdiaconie, vermeldt u dit dan bij uw overschrijving!