Vrienden van de Grote Kerk Vrienden van de Grote Kerk

Stichting Vrienden van de Grote Kerk zet zich in om de Grote Kerk te behouden voor de toekomst.

U kunt ook vriend worden!

Met uw hulp kan het oudste monument in de stad blijven bestaan.
Klik hier voor de mogelijkheden of om meer te lezen over stichting Vrienden van de Grote Kerk.

Kerk of ontmoetingscentrum huren?

De kerk is gebouwd voor kerkdiensten, trouwerijen en rouwplechtigheden. Maar de kerk is ook uitermate geschikt voor concerten, evenementen en tentoonstellingen, die passen bij dit cultureel erfgoed.
Klik hier voor de mogelijkheden.

Ontmoetingscentrum De Schouw is een multifunctioneel centrum in het hart van Almelo. Informeer naar de mogelijkheden voor zaalhuur.