Diaconie - delende gemeente Diaconie - delende gemeente
Delen of met andere woorden diaconie. We zien om naar elkaar, naar onze medemens. Naar degene die het financieel niet makkelijk hebben. Een sociale taak waar wij ons met hart en ziel voor inzetten.

Onze diakenen zijn stille werkers en doeners. Zij zijn betrokken bij praktische zaken zoals bijvoorbeeld de uitvoering van de oogstdienst, de seniorentocht. Maar zij zijn ook de ogen en oren voor degenen die het sociaal en financieel niet makkelijk hebben en helpen hen op weg.  Deze taken van de wijkdiaconie doen we in overleg met de Centrale Diaconie, waarin alle wijken vertegenwoordigd zijn.