algemeen

Onze kerkgemeenschap wil een vierende, lerende, dienende en delende gemeente zijn.

Vieren en leren

De kerkdienst is het kloppend hart van de gemeente. Wij vieren het geloof en leren over de bijbel.

Dienen

Met dienen bedoelen wij omzien naar elkaar. In de naam van Christus. We noemen dit ook wel pastoraat. Elkaar ontmoeten in het licht van het evangelie. Samen een weg zoeken in geloofs- en levensvragen.

Delen wordt ook wel diaconie genoemd. Sociaal bewogen zijn met je medemens en hulp bieden als dit nodig is.

Klik hier om het beleidsplan van de Grote Kerk Almelo in te zien.