Kinderen - Jongeren Kinderen - Jongeren

Kleine kinderen, jongeren, jeugd. Iedereen is welkom in de Grote Kerk.

• Voor de allerkleinsten is er de oppasdienst. De kleintjes worden opgevangen in de Crypt van de kerk.
    Contactpersoon: Agnes Kruize (tel. 0546-820278)

• De kinderkerk is voor kinderen in de basisschoolleeftijd. In de Crypt zijn zij onder deskundige begeleiding spelenderwijs met het geloof bezig.
    Contactpersoon: Agnes Kruize (tel. 0546-820278)

• De jeugdkerk heeft een aparte ruimte in het Kolkje. Om de twee weken komen de jongeren vanaf 12 jaar tijdens de eredienst bij elkaar. Gepraat wordt over de eredienst en andere onderwerpen die de jongeren naar voren willen brengen.
    Contactpersoon: Adriande Uspessy (tel. 0546-813572)
(K) = op deze zondag is er kinderkerk voor kinderen in de basisschoolleeftijd en kinderoppas voor kinderen jonger dan vier jaar.
(J) = op deze zondag is er jeugdkerk voor jongeren vanaf twaalf jaar.

Klik voor het overzicht op kerkdiensten.