nieuwsbrief juni 2017

De nieuwsbrief voor juni is uit.
Klik hier om de algemene nieuwsbrief te downloaden.

Ook graag digitaal ontvangen? Geef uw e-mailadres door aan:

Activiteiten 2017

In het nieuwe jaar organiseren wij een aantal activiteiten om elkaar ook op een andere wijze te ontmoeten.

De eerste activiteit was zaterdagmiddag 28 januari met Welkom Nieuw Jaar. Ongedwongen en gezellig. Klik hier voor meer foto's.
De wensboom blijft in de kerk staan. Vul ook je wens voor de kerk in!

Onze nieuwe activiteit is zaterdag 17 juni met de Gastvrije Kerk. Iedereen is welkom voor een kopje koffie, een praatje en te luisteren naar de muziek. Vanaf 12.00 uur.

Kerkenwerkboek 2016-2017 Kerkenwerkboek 2016-2017

Het Kerkenwerkboek 2016/2017 staat online. Klik hier voor het overzicht van alle diensten tot en met september 2017. Eveneens voor de namen en telefoonnummers van contactpersonen.