Kertsconcert Kertsconcert
Kertsconcert Grote Kerk met Roder Jongenskoor

Op zondag 22 december a.s. organiseert de stichting  weer het jaarlijkse kerstconcert in de Grote Kerk. Daarvoor is uitgenodigd het bekende
Roder Jongenskoor.
Op het programma staan koorwerken voor de kersttijd, met name uit de Engelse traditie. Repertoire en koortraining zijn geheel volgens de traditie van de kathedrale koorscholen tot stand gekomen. Het orgel wordt bespeeld door Sander van den Houten. Er zal ook ook plaats zijn voor samenzang. Het geheel staat onder leiding Rintje te Wies. Het concert wordt gesponsord door de Stichting Vrienden van de Grote Kerk.
Zij nodigen hun donateurs en bieden hen een gereserveerde plaats. Aanvang 15.30 uur. Toegang is vrij.

Stichting Kerkconcerten Grote Kerk Almelo
G.H. Kamphuis