Wandelconcert 22 september 2019 Wandelconcert 22 september 2019
Wandelconcert 22 september 2019

Op zondag 22 september 2019 gaat de concertserie in de Grote Kerk van Almelo verder met een wandelconcert dat begint in de Doopsgezinde Kerk en wordt voortgezet in de Grote Kerk. De organist Gerrit Hoekstra en bas/bariton Matthijs Mesdag zullen dit concert verzorgen. Naast enkele orgelwerken van Scheidemann en Reger zullen vocale werken klinken van Huygens, Bach, Rheinberger en Reger. Gerrit Hoekstra is koordirigent en kerkmusicus en werkt als cantor-organist aan het Medisch Spectrum Twente. Ook geeft hij concerten en treedt op als begeleider. Matthijs Mesdag studeerde aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hij treedt veel op als oratorium- en operazanger zowel in Nederland als in Duitsland, België, Frankrijk en Finland.
Het concert begint om 15.30 uur en de toegang is vrij.
Henk Kamphuis
wandelconcert 22 september 2019