Wat te doen bij? Wat te doen bij?

Geboorte

Wilt u een geboortekaartje sturen naar het kerkelijk bureau?

Doop

Als u gedoopt wilt worden of u wilt uw kind laten dopen dan kunt u contact opnemen met de predikant. In overleg stellen we een datum vast voor de doop.

Trouwviering

Een viering en zegening van een huwelijk of een andere levensverbintenis vraagt u aan bij de predikant. Gelieve dit te doen voordat de trouwdatum definitief is vastgelegd. Ook ter gelegenheid van een huwelijksjubileum kan een viering plaatsvinden.

Verhuizing

Graag een adreswijziging sturen naar het kerkelijk bureau.

Ziekte

Als bij ziekte of ziekenhuisopname pastorale zorg gewenst is, informeer de predikant of het aanspreekpunt van de cluster waarin u woont.

Overlijden

Indien een kerkelijke uitvaart gewenst is, neem dan zo spoedig mogelijk na een overlijden contact op met de predikant.

Wilt u om een andere reden contact met de kerk? Bel of mail de secretaris (scriba) of de predikant.

Kijk onder  contact voor gegevens.