Expositie Expositie

De Grote Kerk is een monument. Veel bezoekers lopen graag even binnen om de kerk te bezichtigen.
Binnen vindt u vrijwel steeds een expositie van kunstwerken, waarvan thema en inhoud vier of vijf maal per jaar wisselt. Anderzijds zijn er ook bezoekers die behoefte hebben aan rust en een kaarsje willen branden.
De kerk is daarvoor geopend op donderdag en vrijdag van 12 tot 14 uur (niet in januari en februari), op zaterdag van 13 tot 16 uur, op de laatste zondag van elke maand van 14 tot 16 uur en voor groepen op verzoek.
Open Monumentendag zijn de openingstijden ruimer.
Op zaterdag wordt van 15 tot 16 uur het orgel bespeeld. De entree is vrij.

Hieronder ziet u de informatie over de actuele expositie, gevolgd door die van eerdere.

Hier vindt u gegevens over namen en telefoonnummers.

contact >>

Klik op kerkdienstgemist.
En maak vervolgens een
keuze welke dienst u wilt beluisteren.

Privacyverklaring PGA Almelo
De wijkgemeente
de Grote Kerk maakt gebruik van de Privacyverklaring van
de Protestantse Gemeente Almelo.

Deze verklaring staat op de Centrale website onder de volgende link: