Kerkconcert 22 maart 2020 Kerkconcert 22 maart 2020
Op zondag 22 maart a.s. gaat de zondagmiddagserie in de Grote Kerk van Almelo verder met een optreden van het Vocaal Ensemble Cordier. Dit zeer jonge ensemble bestaat geheel uit studenten van het ArtEZ Conservatorium Enschede. Hun repertoire omvat alle stijlperioden. Verder bieden zij regelmatig een podium voor compositiestudenten en jonge componisten. Zo zal in dit concert een eerste uitvoering plaatsvinden van een werk van Ruben Stolp, een lid van Cordier. Onder de titel “To see a world” zullen verder werken te horen zijn van Taverner, Vaughen Williams e.a. Het koor staat onder leiding van Jurriaan Poesse, een veelbelovende dirigent die na een opleiding als trombonist zich toegelegd heeft op de koordirectie.
Momenteel studeert hij voor een masteropleiding bij Klaas Stok. Diverse Twentse ensembles staan onder zijn leiding.
Het concert begint om 15.30 uur en de toegang is vrij

Stichting Kerkconcerten Grote Kerk Almelo
Henk Kamphuis

Concert Ensemble Faelix Boroque Concert Ensemble Faelix Boroque

9 februari a.s. Kerk concert Ensemble Faelix Boroque*

Concert Ensemble Faelix Boroque

*Kijk op Youtube voor de muziekuitvoering vanuit de Grote Kerk.

Kerkconcerten 2020 Kerkconcerten 2020

Kerkconcerten 2020

Hier vindt u gegevens over namen en telefoonnummers.

contact >>

Klik op kerkdienstgemist.
En maak vervolgens een
keuze welke dienst u wilt beluisteren.

Privacyverklaring PGA Almelo
De wijkgemeente
de Grote Kerk maakt gebruik van de Privacyverklaring van
de Protestantse Gemeente Almelo.

Deze verklaring staat op de Centrale website onder de volgende link: